Algemene voorwaarden

Organisatie

Wegen met Zegen is een initiatief van Pleisterplaats Ressen, de protestantse Gemeente de Vierplek aldaar, van de Antonius van Padua kerk aan de Groesbeekseweg in Nijmegen en van de Hl. Maria Magdalena parochie in het gebied van de Over-Betuwe. De gemeenschappelijke noemer van dit oecumenisch initiatief is pelgrimeren, maar ook de ‘gewone ‘ wandelaar is van harte welkom. Grote voorbeeld is de Walk of Wisdom die over een afstand van 136 km rond Nijmegen is bewegwijzerd. Wegen met Zegen heeft een lengte van 154 km, verdeeld over 11 etappes. Vertrek en eindpunt van de route is de Antonius van Paduakerk, Groesbeekseweeg 96 in Nijmegen. Er is daarnaast een GPX route beschikbaar voor de fietsers van de fietsroute Wegen met Zegen. Deze is eveneens te bestellen via de webwinkel (zie hierna).

De organisatie van Wegen met Zegen is ondergebracht in een Stichting , De Stichting San Damiano, eveneens gevestigd aan de Groesbeekseweg 96 in Nijmegen, et KVK-nummer 74638696. De organisatie is kleinschalig opgezet door vrijwilligers. Er zijn geen betaalde medewerkers in dienst.

Ten aanzien van de bereikbaarheid van de Stichting is besloten, zolang laatst genoemde situatie het geval, is om uitsluitend te communiceren met de wandelaars en fietsers via e-mail. Het e-mailadres van Wegen met Zegen is info@wegenmetzegen.nl.

Bestellingen

Bestellingen via de website worden diezelfde week nog geleverd indien de bestelling conform de berekening op de website is afgerekend voor 12.00 uur op de woensdag van iedere week.

Bestellingen die zijn afgerekend zijn definitief en de producten kunnen derhalve niet worden geretourneerd. In uitzonderingsgevallen kunnen de aanschaf kosten worden vergoed (derhalve niet de portokosten ), indien kan worden aangetoond dat schade tijdens het transport is ontstaan dan wel dat de goederen de geadresseerde niet hebben bereikt. Het bewijs daarvoor moet duidelijk en aantoonbaar zijn.

Retouren

Producten kunnen worden geretourneerd als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  1. Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na verzending worden geretourneerd. Hiervoor zijn de portokosten van de retourzending voor rekening van de afnemer. De totale aankoopsom, exclusief verzendkosten, zullen na ontvangst van de producten worden teruggestort. Het postadres voor retourzendingen is: Stichting San Damiano, t.a.v. de projectorganisatie Wegen met Zegen, Postbus 1534 6001 BM te Nijmegen;
  2. Stuur een e-mail aan info@wegenmetzegen.nl met de eventuele reden van uw retourzending, eveneens binnen de genoemde periode van 14 dagen na verzending. Vermeldt daarin s.v.p. ook uw bankrekeningnummer.

Wij streven er naar om uiterlijk drie weken na verzenddatum het aan u verschuldigde bedrag vanwege de retourzending aan u te hebben overgemaakt.

Producten van Wegen met Zegen die in de webwinkel te koop worden aangeboden zijn tevens te koop op de Groesbeekseweg 96 in Nijmegen. Daar vindt iedere derde zondag van de maand de Pelgrimsvertrek ceremonie plaats. Op de website/webwinkel, kan de pelgrim aangeven dat hij of zij de producten liever zelf op komt halen, aldaar. Dat geeft in ieder geval een besparing van de portokosten (€ 3,95 per verzending). Worden de producten besteld en geleverd via de webwinkel, dan zijn de portokosten voor rekening van de afnemer. Voor de afnemer van de GPX fiets route worden ook kosten in rekening gebracht, zie hiervoor de webwinkel op de website. Omdat het gpx-bestand per email zal worden toegezonden, zijn daaraan geen verdere kosten verbonden.

Verantwoordelijkheid

Wie Wegen met Zegen gaat lopen of fietsen doet dat geheel op eigen risico. De organisatie kan geen verantwoordelijkheid nemen of aansprakelijkheid aanvaarden voor de wandelaar of fietser. Het maakt daarbij geen verschil of er op individuele basis of in groepsverband wordt gewandeld of gefietst.

Privacy

Uw contactgegevens worden niet gedeeld met derden, zonder uw toestemming. Al u dat aangeeft kunt u uw naam laten opnemen in ons Pelgrimsregister. Daarmee stemt u er mee in dat alleen uw naam, (initialen en familienaam) alsmede uw woonplaats worden gepubliceerd op onze website.

Website en Logo

Onze website is geregistreerd onder de naam Wegen met Zegen: www.wegenmetzegen.nl.

Ook ons logo behoort tot de “Wegen met Zegen organisatie” en kan dus niet zonder toestemming van Stichting San Damiano worden gebruikt.