Winkel

Bestel hier de spullen die jij nodig hebt voor jouw pelgrimage.

Het pakket bestaat uit de Wandelgids, het Pelgrimsinspiratieboek, een pen en een ketting met ons logo.

Wandelgids

Ga goed voorbereid op weg. In deze gids vind je niet alleen de route, de verschillende etappes en kaartmateriaal, maar ook beschrijvingen van de omgeving. In de gids lees je over het landschap, de cultuurhistorie en de religieuze cultuur van dit deel van de Betuwe. Met de gids kom je veel te weten over de regio.

In onze webshop is de Wandelgids alleen met het Pelgrimspakket te verkrijgen. Los te bestellen via je lokale boekhandel, of via Uitgeverij Elmar. Prijs: €17,99

Het Pelgrimsinspiratieboek

Pelgrimeren is anders dan wandelen. Voor degene die niet alleen willen wandelen maar ook pelgrimeren, is er het Pelgrimsinspiratieboek. Een boek met teksten uit verschillende bronnen en tradities en met verdiepende teksten bij plaatsen op de route. Zo wordt wandelen een pelgrimstocht waarbij je plekken en woorden kunt verbinden met je eigen reis. In het Pelgrimsinspiratieboek zijn voor je eigen aantekeningen extra pagina’s opgenomen.

Het boek is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en is uitsluitend te verkrijgen via onze webshop, in combinatie met de Wandelgids.