Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertrekceremonie

15 oktober 2023 , 08:30 09:00

Antonius Van Paduakerk

Groesbeekseweg 96
Nijmegen, Gelderland 6524 DJ Nederland
Bekijk de site van Locatie

Iedere pelgrim bereidt de pelgrimstocht op een eigen manier voor. Naast dingen zoals het inlopen van de wandelschoenen, het klaarmaken van de bagage en het oriënteren op overnachtingsplekken, maken pelgrims ook ruimte in hun hoofd en hart voordat ze op weg gaan.

Wegen met Zegen biedt maandelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een vertrekceremonie. Deze ceremonies vinden plaats in de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 94 te Nijmegen, waar ook de pelgrimskapel is. Belangstellenden die pelgrims willen uitzwaaien zijn ook van harte welkom.

Onderdelen van de ceremonie zijn het pelgrimslied, het aansteken van een kaarsje in de kapel, een aantal inspirerende woorden voor onderweg en een kleine wandeling langs de engelenramen in de kerk. Die staan voor onder andere bewondering, respect en bemoediging.

De ceremonies zijn op zondagochtenden van 8:30-9:00 uur, deelname is gratis.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar