Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Heart & Mind

14 december 2022 , 19:00 19:45

Antonius Van Paduakerk

Groesbeekseweg 96
Nijmegen, Gelderland 6524 DJ Nederland
Bekijk de site van Locatie

Wanneer: elke woensdagavond van 19:00 u – 19:45 u
Voor wie: iedereen die met ons mee wil doen, aanmelden vooraf is niet nodig
Begeleiding: Jesús Baena en Henrike van Riel

In de pelgrimskapel van de Antonius van Paduakerk kunt u de tekst lezen van dit prachtige lied, geschreven door Andries Govaart:

Dat je de weg mag gaan die goed doet, dat je opstaat wanneer je valt, dat je mens mag worden in Gods ogen en die van anderen. Weet dat de aarde je draagt, dat je gaat in het licht en de wind je omgeeft. Dat je de vruchten van je leven proeft en gaat in vrede.

Andries Govaart

Het is onze wens een ruimte te bieden voor ontmoeting en meditatie, voor stilte en ook voor zingen, voor innerlijkheid en delen. Een plaats om diep adem te halen en naar elkaar te luisteren, om het leven te vieren en naar anderen te luisteren, om ons open te stellen voor anderen en voor de Geest.

We gaan dit doen met liefde en respect, met de vrijheid om te zijn en los te laten, of gewoon om te genieten van een persoonlijk moment, en waarom niet ook een moment van de Geest. Iedereen die van goede wil is, is welkom; wij zullen samen de weg gaan, zonder druk of `moeten’; wij zullen gaan waar de Geest ons leidt, omdat wij rekenen op Zijn aanwezigheid en ons verlangen om te gaan.